Mozaika z večera

Mozaika z večera

Anotace: ach jo:(

Osudová skupina Flash...
osudová píseň
změňte už prosím repertoár...
že by osudová láska?
Bolí srdce?
Tečou slzy?
Jo to jsem já
jenom já a on
a jeden z dalších pitomejch večerů...

A jedna pitomá věta
změní život...
na jak dlouho?
Na rok?
Na dva?
Nebo i na celý život...
Je to i můj případ?

Nediv se,
že nic neříkám
ty tak mlčíš...
jen ticho - jako zeď
nevím
co chceš,
co si myslíš
co cítíš... ke mně

Tisíckrát promiň...
a jednou: Mám tě ráda...
Autor jaňa, 13.04.2008
Přečteno 218x
Tipy 9
Poslední tipující: kleopatra.sedma, radexk, Psavec, Danah, veronicie, Bíša, Alan Black
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevim co bych napsala. Fakt hezké, hezky napsané.

13.04.2008 21:39:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí