Vítám tě...

Vítám tě...

Anotace: ...

Vítám tě můj příteli,
shledávám Tě znovu,
tenkrát jsme spolu pili,
na společném lovu,
o život se bili,
oblečen já v kovu,
jizvy v tváři zbyly.

Poušťní zákony neuprosné,
horko vysálo zlost,
spojily podmínky nuzné,
zničen nenávisti most,
vytvořen přáním rodiny,
za zlomenou klíční kost,
v bitce o ruku dominy.

Vítám Tě můj příteli,
dnes stojíme zde naposledy,
rudý palcá zla,
proti modré čepeli,
dnes rozhodne se Osud náš,
kdo padne do kaluže krve...
a okusí svobodný život!
Autor HKvH, 13.04.2008
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Manon.H, Ctěný pán, veronicie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechápu... 25x přečtené a jeden tip? Tomu nerozumím... Já však vím, že tip si Tvé dílo jistě zaslouží.

20.04.2008 13:04:00 | Ctěný pán

Zajímavé! :-)

13.04.2008 21:15:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí