V nekonečném závoji

V nekonečném závoji

Anotace: čím dál víc vzpomínám, na časy jež se staly minulostí

tak jako zamilovaný
(neopětovanou láskou)
svírá se
žalem
přesto
dál se
plahočí
(světem)
ve velkém
neskutečně
nekonečném
smutném
(závoji)

(nejtmavší)
barvy

povím
co cítím
v tóně
upřímném
výstižném
(tak jako nikdy)

tam
(kdo ví kde)
v sobě
hluboko
v nitru
je mi smutno
( po něm)
a nemělo
by mi být
Autor Dedillope, 13.04.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí