POCITOVÝ NÁDENÍK

POCITOVÝ NÁDENÍK

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

Odhodila jsem tě
do dimenze neskutečna
do virtuálního světa
svého snění
do světa, plného lidí
mého srdce
do světa lásky, temna,
do světa osvícení
Pohybem paží a mého těla
se mění scény
ve strnulosti
vychutnávám okamžik
všechny vrcholy jsou
v mém světě dosaženy
všechny prohry, bolesti
a lásky vyřešeny
jsem ve vakuu,
jsem prostý, obyčejný,
pocitový nádeník
Autor Silvie, 14.04.2008
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1*

15.04.2008 17:50:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí