déšť

déšť

Anotace: po dešti se dýchá lépe

Kape déšť
a padá moje úzkost,
kapy kap
ta malá bestie
vyhledává moji blízkost
Poněkud vlezlá partie
mokrá jsem na kost
Vyděšená z chladu
bez citu a lásky
čím dál větší pocit hladu
po slůvkách vzácných tak
MILUJI TĚ,MÁM TĚ RÁD
Déšť zalévá mi smutek
ten klíčí stále dál
tančí na okeních římsách
skutek ,,utek"
a někdo z nás asi lhal
Kapy kap
z výšky duha padá
oblečena v pastelových barvách
bránu k slunci zvedá
zůstává jen louže vzpomínek
a místo deštníku
jen vlastní víra
osuší ti duši
Autor laura3, 14.04.2008
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: Puck, Bíša, V e r u n k a, m-maybe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásný, moc moc moc :)

23.05.2008 08:55:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí