Oslepená

Oslepená

Anotace: život není je to jen dlouhý sen a smrt probuzení

Trápíš se tím, že nejsi živa
Myslíš, že tvá šance dávno pominula
Po těle pobíhá pot a mráz
A myšlenka rozum zastínila

A ty sis právě uvědomila
Že boj je přeci v každém z nás
To si jenom namlouváš,že nedá se porazit
Vždyt dlouho stojíš na jednom místě
Teď ode dna musíš se odrazit

Tolik inspirací, tolik přání
Nekonečně mnoho snů a tužeb
Proplouvá tvou zahalenou myslí
Někdy stačí jen prosby vyslyšet
A přijít na to co doopravdy chceš

Aby ses mohla stát tím, kým doopravdy jseš..
Autor Dedillope, 14.04.2008
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., mauvais-ange
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem myšlenkové dílko, má svůj kus pravdy ...

15.04.2008 07:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí