Zmražená mysl, studené srdce...

Zmražená mysl, studené srdce...

Anotace: ...a chladné víno

Podávat vodu,
nebo spíše víno?
častokrát vůbec nevíme.

Mysl máme zmraženou,
srdce studem studené,
a víno až moc přechlazené.

Nevím, nevíš, nevíme.
Jak na mysl, srdce a víno?
Ou ou ou, kdopak to naříká?

To snad jen chladné víno pomalu teče do mrazivého chladu našeho těla.

Není vyhnutí, zmražená mysl studeným srdcem dobře nepozná chladné víno.

Stali jsme se k vínu pohrdaný
stejně jako k srdcím lhostejný.

A zmražená mysl neví. Neví?
Ne, neví. Stejně jako máme rádi chladné víno, obdivujeme i cool lidi.

Ale jsou doopravdi studení,
Jak jejich překlad praví?
To by měli říci ti praví.

Lidi cool myslí, cool jednají, cool žijí.

Kam se podělo teplo? Je snad už jaro, nebo jsem s kalednářem napřed?
Společnost neopustily zimní chlad, stud a námraza.
Autor A.N.D.Y., 14.04.2008
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí