zbytečné

zbytečné

Anotace: jde to?

Jak zbourané hradby,
Jak lampa beze světla,
Jak bez semen sadby,
Jak hvězdy bez večera.

Jak bez slz pláč,
Jak křik beze zvuku,
jak rozbitý květináč,
Jak hrom bez hluku.

Jak city potlačené,
jak otázky nevyřčené,
jak sliby porušené,
jak přání nesplněné.

Jak růže bez trnů,
Jak bez citu láska,
jak král bez trůnu,
jak ošklivá kráska...
Autor Nomen, 14.04.2008
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, cevert
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí