Bez věnování

Bez věnování

Anotace: ...

Pár milimetrů od smrti
Fíková marmeláda
Co ti spadla
Na nemytou hlavu

Popelník
S odloženým deštníkem
Na klopě
Kdy tetuje do kůže
Popel
Brzkých dnů
Poleptaných zásadou

Buřinka na středu
Jeviště
/života/
Z pod které trčí
Hlaveň
Elegantní Nosičky Snů

Přes dráty s napětím
Házet míčky
A nechat je vracet zpátky
Dole je sešrabeš
Struhadlem na sýr
Bez přirážky
Z modré plísně
Bezbarvého sklepa

Nebe přeplněný
Tanky
Co válcují
Všechno
VŠECHNO (!)
I hysterické holky
/poslané na psychiatrii/
Bez odezvy
Vlastního dechu

Má rumělko...
Autor její alter ego, 14.04.2008
Přečteno 273x
Tipy 25
Poslední tipující: Ishtar, Richard LaFontaine, jitro, Someday, Lachailla, night.rainbow, Vlk v rouše, Barunka=o), Lukáš Rymeš, už ne pernikova princezna, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo nedá se nic dělat další oblíbený autor...skvělé

15.04.2008 21:56:00 | Noc17

moc se mi to líbí.. :) ... rumělko

15.04.2008 16:30:00 | stmivani.na.lepsi.casy

Píšu trošilililinku jinak... ale ty píšeš hezčejc :-*
Opět hezky vyjádřeno... jako vždy múzo...

14.04.2008 21:43:00 | GirlFromTheRain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí