Přetvářka...

Přetvářka...

Anotace: Nikdy bych nevěděla že budu řešit něco, o čem jsem řekla že to nenávidím..než sem zjistila,..že jsem stejná...Mrzí mě to, přiznávám se,...

Nemůžu dýchat, nemůžu žít….trápí mě přetváářka….Jenže ne ostatních…

Smích a pláč,
Co jsi zač…
Vyber si, a vytvoř si image,
Jak se ukážeš? V jakém světle,..
Svojí vlastní osobnost ničíš…
Nikdo tě nepozná?
Snad bojíš se odhalit duši?
Jasný brouku, takhle ti to sluší,..
Nahod make-up a učes si vlasy?
Dneska si emo,..tak tužku a řasy,…
To nesji ty,
To jiná je maska,…

Proste to nejde vydržet,..cítím jak mě to uvnitř svírá a nikdy neprojevim emoce až do konce…to nejsem já…

Můžu skákat do stropu?
Není to trapný?
Tamhletoho týpka nakopu,..
Ne,..to je špatný..
Jako blesk, velký třesk,
Nebo stesk, po pravém výtlemu,..
Už nikdy si svoje sny nevemu!
Chci se bavit a ne se ptát..
Co muže se stát..když…

Proč každý řeší jak vypadáme? Naše chování,..co přeháním…proč nemužu být svá, proč nekomu to vadí, chovám se jak dítě,..Tisíc otázek, jedna odpověd…je jí přetvářka…
Autor Laivindil, 14.04.2008
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí