smile

smile

Anotace: ***************pro mou lásku*************

vůbec se mi nedaří
vykouzlit ti úsměv na tváři
jen ten kousek radosti,
aby jsi zapomněla na starosti

tvá bolest je i má,
možná že víc než se zdá
/kam se podělo štěstí,
z lásky a neřestí?/

kdybych ti tak mohl pomoci jen,
říkat, že to byl zlý sen,
stále je tu něco nad mé síly
i přes veškerou píli.

chci ti dát víc,
aby jsi se nemusela bát,
/jak jen to říct?
aby jsi se mohla zase smát?/

tak prosím, nech už toho,
už to trvá příliš dlouho.
zapoměň na vše, co tě trápí,
stejně se to časem ztratí.

nahoď úsměv,
světlý šat,
zapomeň na ně,
vždyť se umíš radovat.

buď zase šťastná,
ikdyž je to těžké,
budu Tě držet za ruku,
až budeš vzpomínat na to hezké.

ILY :-*
Autor Zayo, 15.04.2008
Přečteno 193x
Tipy 5
Poslední tipující: bejbyyyy, jedam, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná:( Víš, právě s tebou jsem šťastná a s tebou se směju... Nechci ti ubližovat..Jsi ten nejúžasnější človíček, kterého jsem kdy mohla potkat a jsem ti nesmírně vděčná za všechno, co pro mě děláš! :* Miluju Tě

15.04.2008 05:27:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí