BezVědomí

BezVědomí

Anotace: ....

Neslyšíš
nevnímáš
nemluvíš
Sníš si tiše svůj sen
láskou propletenou,jen.

Nemluvíš
neslyšís
nevnímáš
v pohádce je tvé tělo,
a tiše sní
o polibku.

Nevnímáš
neslyšíš
nechceš
miluješ
jeho oči
jeho tvář
jeho zář.

Neprobudíš se
už nikdy
tvůj sen
je hezčí
než život
polibky chutnají lépe
život je jiný
bez bolesti
bez Tebe...
Autor Aangela, 15.04.2008
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí