Klokočí

Klokočí

Anotace: pro Klokočí a jí podobné...

Klokočí

Někteří nechápu, že my chceme žít,
své ideje v životě mít.
Jedním z nich je třeba Klokočí,
život s nimi však rychle zatočí.

Kdysi mě napadlo,
svět je jen zrcadlo,
směj se a bude se smát,
čiň zlo a zlý bude se ti zdát.

A tak ti přeji milá Klokočí,
ať tvůj svět se rychle otočí,
ať poznáš, že není třeba bojovat,
své bližní stačí míti rád.

On řekl: „Pokoj lidem dobré vůle“ a myslel to od srdce,
pak ukřižovali toho mudrce.
On je nesoudil, dokázal odpustit,
z něj měla by sis příklad vzít.

Tak prosím odpusť nám naši troufalost
a neměj na nás zlost,
že my šťastni chceme žít,
chceme tvořit a nebořit.

Pomocnou ruku ti nabízím,
možná přes ní dostanu, já vím.
Já rád to risknu, nic mě to nestojí,
mě tvoje kritika nebolí.

Znám hodnotu svých děl,
i kdyby se nikomu nelíbila,
já je napsat chtěl,
snad někomu se zalíbila.
Autor Manik, 21.07.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí