NOC

NOC

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

Je krásná, tichá,
tmavá noc
Muž smutný, tichý,
ale cizí
tou nocí kráčí
pro pomoc
Krok za krokem
s ním kráčí stín
Ten muž je sám...
I jeho stín
pod světlem lampy
vždycky zmizí
Autor Silvie, 16.04.2008
Přečteno 244x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí