Patolog

Patolog

Anotace: Práce jako práce...někdo má silný žaludek na hodně věcí....

Zahrávám si s lidskými těly,
nimru se v nich, řežu, pitvám,
co byste taky od patologa chtěli,
ovšem potíže od žaludku nemívám.

Mrtvola na stole mě nerozhodí,
já jsem tvrdá nátura z oceli,
těším se na práci, bažím po ní,
nejsem však sadista, kterého to uspokojí.

Patologie je moje práce,
zajímavá,ovšem někdy ostatním leze krkem,
to však spíše začátečníkům nezkušeným,
než nám "řezníkům" s praxí.

K pitevnímu stolu chodím často,
je to mé pracovní prostředí,
že bude tam mrtvola to je jisto,
živý tam nikdy jistojistě neleží.

Patologie je můj chléb,
pro některé nátury smradlavý chlév.
S pachy se musí počítat,
opatrně si s hygienou počínat.
Autor Tomáš Přidal, 16.04.2008
Přečteno 207x
Tipy 2
Poslední tipující: PatriceB
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomíku, velmi zdařilý kousek, asi z tebe bude doktor, co ty na to? pa :)

17.04.2008 09:59:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí