Dar / trest

Dar / trest

Anotace: ...

Dar křídel
pro mne, pro tebe
můžem letět
třeba do nebe
a třeba do pekel
vem to skrz lásku
proleť skrz kostel
nebo bez svazku
jenom přes postel
hlavně, že lítáš
je jedno kudy,
když neklopýtáš
pliveš na bludy

Trest křídel
pro mne, pro tebe
mlátíš jima
pořád o sebe
a taky o jiný věci
pro svůj kus lásky
nebo jen doteku
kříčíš otázky
padáš do kleku
křídla svá táhneš
jak hadry za sebou
že byl to dar
význam svůj ztrácí
když padlí andělé
vzpomínky zvrací

... štěstí těch, co nikdy nelétaly
a nebo ne?
Autor Melfëa, 17.04.2008
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: Elena Suchomel, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm, hodně silná
připoměla mi moji báseň "Zločin a trest"
...mluvíš mi z duše...

28.04.2008 01:25:00 | blue

Klobouček dolů.

17.04.2008 13:19:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí