...bohužel...

...bohužel...

Anotace: ...je to tak...

život ubíhá nám mezi prsty,
dnes loučím se naposledy,
s jednou milou paní,
byla to babička,
skane mi slzička,
nevlastní sice,
bolí mě plíce,
bojím se podívat,
na rakev černou,
slova lásky budu posílat,
slzy mi kanou,
nevím co napsat,
nevím co říct...
snad bude líp......

je to hrozné...ale nějak nevím jak tu bolest ze sebe dostat...
Autor jarkaj, 21.07.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí