Zpěv Sirény

Zpěv Sirény

Anotace: ...tomu neodoláš

Jsi nekonečným oceánem,
a na mé lodi hlavním ráhnem,
nepluji teď už bez cíle,
jdu za tebou, můj motýle.

Jsi moje mapa ostrova,
jsi poklad, co se neschová,
ten z bájí starých pirátů,
co každý chce za odplatu.

Jsi střelka na mém kompasu,
a víla svléklá do pasu,
shovám ji ve svém naručí,
stačí, jen když si poručí.

Jsi silné víno, nasládlé,
jsi to proč sáhnu po pádle,
až vítr plachty strhá mi,
to jediné co zbýva mi.

Jsi poslední má naděje,
jsi srdce, které zahřeje,
svým tlukotem mou dušičku,
až uslyším Tvou písničku.
Autor Vincenc Gade, 17.04.2008
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Hančí, brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro kteroupak si psal? Příští týden už budu mít doma internet. Moc se těším. Tak se mi tam opatruj.

30.04.2008 13:02:00 | Hančí

máš pravdu, neodolal sem názvu a ani obsah nezklamal. díky!

18.04.2008 00:09:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí