Rozmluva o intimním životě

Rozmluva o intimním životě

Anotace: Tímto textem chci dát jen najevo to, že sebeukajování je věcí naprosto lidskou a normální, a i když to někdo tají je to jen jeho věc....

"S tou holkou hází čert,
to není žádný žert"
řekne vážně matka o své dceři svému manželovi.

"Neboj to je puberta,
nedivil bych se kdyby měla i roberta"
odpoví na to manžel, dceřin otec.

Rozpačité ticho...

"Co tě to napadá, to byl snad vtip?!
Kde by ho holka mohla asi tak vzít?"

"Myslím, že dnešní mládež, ta má dostup ke všemu,
nedělej mi tady prosimtě hysterickou scénu"

"Tohle nepřipadá v úvahu drahý,
má čas a věřím, že najde se pro ni ten pravý"

Oba rodičové přestanou s rozmluvou,
věří, že z dceři udělají holku rozumnou.
I kdyby před nimi zatajovala svůj intimní život,
k sebeukajování má každý pádný důvod.
Je to přece věc naprosto běžná...
Autor Tomáš Přidal, 18.04.2008
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Daisy.., Isobel, excited
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý, dobrá myšlenka.

25.04.2008 15:02:00 | Isobel

No.. teda. Velice zvláštní téma, Jsme si docela jistá, že jsem za celou tu dobu nic obdobně zaměřeného nečetla..:) A upřímně - podle té anotace bych čekala, že to bude i horší..:)

20.04.2008 15:38:00 | prostě Zuzana

Teď jsem si vzpomněla na myšlenku.. bohužel nevím koho...

masturbace je sex s někým, koho máme nejraději :)

18.04.2008 09:44:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí