Před spaním...

Před spaním...

Anotace: ...

Slunce v mé duši
je žárem
v rozechvělém srdci..
A úsměv na rtech
halí mou tvář..

Ve sklech odráží se
to co píše se
v mé duši..
Je stejná jako
otevřený snář..

Na víčkách
rozepsané touhy..
V sevřených dlaních
něžné dotyky
a tiché sny..

Po cestách lásky
osaměle bloudím..
A hledám přístav,
ve kterém toužím
zakotvit..

Ukrýt se v dlaních,
jenž dají svoje teplo..
Dívat se do očí,
v kterých je něžný cit..
.
.
Skrývám svou hlavu
do polštářů..
Jen já vím,
o čem budu snít..
Autor labuť, 18.04.2008
Přečteno 321x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Pavelpaja, Belmon, Jean-Valjean, zena, Alan Black, NikitaNikaT., kavec, bělásek, vodnař, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...myslím si že sen přichází vždy pro to
abychom ho převedli do skutečnosti našeho života...
sen je vlastně takovou spojnicí mezi naším podvědomím
a naší realitou , co se jí pokoušíme snít...Jirka

18.04.2008 17:56:00 | kavec

sen přichází aniž tušíme
touha je to o čem si zasníme

18.04.2008 17:43:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí