Psychopatova hra

Psychopatova hra

Anotace: KOmentar by neuskodil diky:-D

Dým za nímž se skrývá strach, obklopuje můj život,
stal se ze mě vrah.
Byl to krásný pocit, cítit jak nůž klouže v mase,
jen se bojím, abych nezkusil to zase.
Ucítil jsem pach smrti, ale nepřišlo mi, že nějak
smrtí-ba naopak, jeho vůně zlákala mě vhodit dítě
do nedaleké tůně.
Stal se ze mě Psychopat. Smrt, nenávist a pláč,
to mám rád. Pojďte si se mnou někdo hrát.
Nebojte nikomu neublížím, jen se s vaší rudou krví trošku sblížím.
Za teplých nocí mívám hlad, toužím po krvi, to nedá mi spát.
PROSÍM, PROSÍM POJĎTE SI UŽ NĚKDO HRÁT

mé jméno, je Psychopat
Autor eddy1 1 11, 18.04.2008
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hej....zajimavý.;-) Sice trochu kostrbatě a na mě moc přímočaře napsaný, ale dobře uchylná myšlenka...;-)Jsi borec.;-)

27.05.2008 22:34:00 | darkinbrno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí