Sniper

Sniper

Anotace: ....

Vražedná kulka letí vzduchem
smrtelnou ránu udává
naráží do hlavy tupým zvukem
mrtvola k zemi upadá

na seznam sniper píše si čárku
u další ze svých obětí
dočte se o něm každý v článku
když kulka k cíli doletí

však co se stalo příčinou
toho že mrtvý koupil kulku
a padl na zem nevinnou
života proživ pouze půlku?

Sic nebyl ničím špatným vinen
byl zabit během vteřiny
zlo snipera vedlo temným
jak na lovu běžné zvěřiny

to přináší mu potěšení
zabíjet dobré lidi?
Co bez nějakého provinění
teď převozníka vidí

Je spousta lidí v tomto světě
však žádný není v pravdě zlý
jak hráč v kasinu na ruletě
osud „svou sázkou“ určují

A proto važte svoje volby
dříve než něco zkusíte
někdy Vás tlačí napřed dojmy
a nevidíte, že střílíte!
Autor Frosty28, 19.04.2008
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: s.e.n, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je fakty's hezký, fakt

26.04.2008 13:45:00 | Emilinkaka

Hezky vyjádřeno,ale ti co střílejí ,
třeba i slovy většinou jejich rozum nestíhá čin.

A potom už je pozdě přemýšlet.

21.04.2008 09:00:00 | s.e.n

Oceňuji zajímavou myšlenku!

20.04.2008 07:32:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí