Chlapec Jeruzalém

Chlapec Jeruzalém

Anotace: množina výkřiků

Chlapče Jeruzaléme
- potřetí škrtám jméno tvé i výkřik -
Chlapče Jeruzaléme
- a ty piješ, piješ se rty nasáklými rosou –
Chlapče Jeruzaléme
/prokletí požehnaním
nahý ležíš na sene
záchvevů úsvitu
už bylo dost/
Chlapče Jeruzaléme!
- smilovat prý se máme
hanit tvé tváře známé
smilovat prý se máme –
Chlapče Jeruzaléme!

A výkřiků už bylo dost
(viď, chlapče Jeruzaléme)
a patosu už bylo dost
a nahoty už bylo dost
(slzy slané
pálí v popraskaných rtech
víš, chlapče Jeruzaléme?)
Autor Franti, 19.04.2008
Přečteno 201x
Tipy 6
Poslední tipující: Fish, spare, fialová, adida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí