Mary, Mary to je válka

Mary, Mary to je válka

Anotace: Nevím jak báseň popsat...snad jen, že se líbila i mě jako autorce a mě se skoro žádné moje básničky nelíbí i když přátelé říkají, že jsou pěkné :-)) zkuste ji přečíst a řekněte mi jestli se líbila i vám :-)

Život – co znamená to slovo?
Život – těžký jak olovo.
Život drží v okovech tvou tvář,
Mary, Mary co to jen děláš
Kráčet s hlavou skloněnou?
NE!Jak koně tě poženou.
Tak prober se malá Mary,
oni nepustí tě zpět.
Dítě drahé to je válka,
bratr tady vraždí bratra.
Neplač drahá – slzy osud neblomí!
Neplač drahá – následuj kus stezky svojí.
Pak ty sama rozhodneš,
zdali chceš žít, nebo zemřít v boji.
Uteč drahá!Kliď se z cesty!
Uteč tam kam jen to jde.
Zapomeň své cesty, hory
nech svět snů osudu svému,
zachraň!Vdechni život mrtvému.
Toť dovínka potomkům elfů smrtelným,
mějte každá z domova dar.
Svět představ a fantazie
každý aspoň malý ar.
Autor Trinaja, 19.04.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí