Kdo jsem

Kdo jsem

Anotace: Kdo jsem....a co mám ráda...tohle bylo pro jednoho kamaráda...

Nejsem já princezna, to se jen zdá
nejsem jak veříš, jen holka líbezná.

Umím je potěšit lidičky na dálku...
Umím jen rozjet tu krásou lokálku..
Jsem jenom, průvodčí co z dálky se usměje..
Jsem jenom pro mnohé paprsek naděje.
Jsem jenom hvězdička, co z dálky zaří
Jsem jenom jméno v kalendáři.
Jsem jenom pavouček co své sny spřádá...
Píšu jen pro radost a jsem tomu ráda.

Pokud můj veřšíček někoho potěší
ja cítím plamínek co hřeje na duši.
Dík za ten plámínek, alespoň nezebe
a já mám snad další stupínek do nebe...
Autor Jana.Amálka, 19.04.2008
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky píšeš, tak šup a další přidej :o))

19.04.2008 17:44:00 | labuť

:).. moc krásné... konečně trochu optimismu do žil:)

19.04.2008 14:16:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí