Kniha přání a stížností..

Kniha přání a stížností..

Anotace: Muj boss mi dal za úkol složit text na 1. stranu knihy přání a stížností..a jelikož sme restaurace v gotickém stylu,tak sem se o to pokusila..

Ty cos otevřel tuto knihu musíš do ní psáti,
i když jsi "U Kata" nemusíš se báti,
že by jsme ti hlavu snad chtěli sťati.
Líbilo se ti u nás dosti, najedl ses dosytosti,spokojen si byl??
Tak věc daná to jest, že psáti to sem musíš,
šenkýřky tím k pilnosti nutíš..
Nelíbilo se ti cokoli?
My uděláme si na rukou mozoly,aby jsme splnili
to co jsme slíbili..

* kdyby vás zajímalo,jak naše rest.vypadá, tak se mrkněte na www.ukata.cz a dejte mi vědět...
Autor Natalie Kolářová, 22.07.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí