hořké vzpomínky

hořké vzpomínky

Anotace: při procházce deštěm napadají různé myšlenky... (objevila sem ji při úklidu je stará tak 2roky)

brouzdám se dešťovými kapkami,
stékají po tváři jako hořké slzy.
toulám se vzálenými vzpomínkami
hluboko v duši,
před zlem skrytými.
nikdo netuší,
že déšť polštář solí,
vždy když na povrch proklouznou,
kdysi šťastné vzpomínky,co teď už jen bolí.
Slyším kroky co se blíží,
rychle masku-ať úsměv z tváře shlíží,
bolest nemizí,
ale smích slyší,
co z úst mých vychází,
divím se, jak je lehké skrýt žal,
aby nikdo nic nepoznal.

Opět se objevíš,
tam kdy to nejmíň čekám,
velmi ublížíš,
a schováš se na čas,
aby ses mohl vrátit,
v plné síle zas.
Autor larme, 19.04.2008
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak to chodí.. bohužel:/

19.04.2008 20:33:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí