Civilizace 3

Civilizace 3

Anotace: divní lidé 3

Vstáváme ostražitě
připraveni k ráně
odjištěné granáty
a rychlopalné zbraně

Neustále fit
a v plné síle
přes záměrná hledí vidíme i své blízké
jako vzdálené palebné cíle

Dobře vytrénováni
pro boj z blízka
v nacvičených úsměvech
broušený nůž se blýská

Nevyhledáváme kontakty
cizí přítomnost je nemilá
soukromé spory
řešíme ranou do týla

Jsme veřejná sekta
soukromých vrahů
nejsme doma když láska zastaví
na našem prahu
Autor zef, 22.07.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí