Falešný úsměv

Falešný úsměv

Anotace: ...

Jak moc srdce bolí
když se ti život na kousky drolí

usměvy na lidi kolem sebe
tak nějak zvládat musím
ale je falešný

Jak moc srdce bolí
když najdeš v očích trochu soli

Kašlu na lásku
téměř už na všechno
protože v hlavě se to nějak popletlo.

Kde vězí ta pomocná ruka,
vždyť mé srdce už bolestí puká.

Falešný úsměv,
jo, je to hnus,
pro nikoho žádný plus.

Jsem tu se svým trápením,
sama,
třeba je to velká vada

ale já už prostě nemůžu,

Falešný úsměvy rozdávám jak na trhu
mám pocit, že dál životem snad ani už nepudu.

Snad možná už ani nechci
chci být zavřená v kleci

Potrestat se za své činy
aby zmizely všechny moje viny

Falešný úsměv,
asi bohužel brzy zmizí,
protože já si i k sama sobě přijdu cizí

Falešný úsměv
schovávám

aby už nebyl falešný...
Autor Aangela, 20.04.2008
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moji pomocnou ruku máš k dispozici, ale to asi není ta, kterou bys chtěla, ale stejně...

21.04.2008 08:28:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí