Příliš nahé noci

Příliš nahé noci

Anotace: ((jedna z letitých šuplat))

Vůně těla line se tmou

Korálky přízračna...tiché v té tmě jsou

Vládnoucí mocné kmeny ošacené

Osahávají perutě chladu,hvězdy zasvěcené

-

Zhasli nám touhu nevšední

Tak šilhá po nás slepota

Za úsvitu nám zas prozradí

...Jaká je noci nahota

-

Stydlivý den není věčný všem

Vrásčité porosty,šlépěje na něm

A postava vykřikujíc do tmy touhu světla
Nevidí...krásu noci-utopila ji tvrdohlavým žalem
Autor Human Shadow, 21.04.2008
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: prostě Zuzana
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

začíná to skvěle, ale ten konec mě trochu sklamal, takže zatleskám, ale žádné vstávání ze židle.

23.04.2008 15:13:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí