Psycho

Psycho

Anotace: co dodat mnoo

Krev, krev, krev, krev všude je hněv.
Jak tví oči září když krev po tvé tváři stéká.
Miluješ ten pocit je to jak krvavá řeka.
Zahřívá ti kůži, teče do tvých úst.
Polykáš ji a přitom je ti hůř a hůř.
Celej svět se točí a krev se do tvých očí vlévá.

Špína a prach pronásleduje nás,
vnímáme strach jako by byl jeden z nás!
Špína a prach pronásleduje nás,
vnímáme strach jako by byl jeden z nás!

Jsou to krvavý obrazy, je to krvavej svět.
Jsou to hnusný podrazy, ty nemůžeš zpět.
No tak nepokoušej svůj osud zůstaň tam kde jsi.
Jsi jenom zmrd nikdo nechce, aby vrátil si se zpět.
Zmrd, zmrd, zmrd, zmrd!! tak nepokoušej hněv!

Špína a prach pronásleduje nás,
vnímáme strach jako by byl jeden z nás!
Špína a prach pronásleduje nás,
vnímáme strach jako by byl jeden z nás!

Proč se celej svět spikl proti nám?
Proč se celej systém hroutí?
Proč je na světě zmatek?
Proč se tělo při bolesti kroutí?

Špína a prach pronásleduje nás,
vnímáme strach jako by byl jeden z nás!
Špína a prach pronásleduje nás,
vnímáme strach jako by byl jeden z nás!
Špína a prach pronásleduje nás,
vnímáme strach jako by byl jeden z nás!
Špína a prach pronásleduje nás,
vnímáme strach jako by byl jeden z nás!
Autor eddy1 1 11, 21.04.2008
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: Jahodová kopretina, radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí