Ivanova Hlinka

Ivanova Hlinka

Anotace: punčošky

V prvním vagónu metra jede pouze dvanáct cestujících
Na stanici metra I.P.Pavlova nastupuje pouze pět cestujících
Na stanici Budějovická vystupuje z vagónu číslo pět osmnáct cestujících
A v prvním vagónu metra všichni cestující čtou
A v druhém vagónu metra všichni cestující jedí housku s medem
A v třetím vagónu metra všichni cestující poslouchají své mp3 přehrávače
A ve čtvrtém vagónu metra
všichni cestující hledají své nočníčky na čůrání
A v pátém vagónu metra byla zřízena stanice pro nespěchající
A v šestém vagónu metra začali hrát pexeso vespolek
Leč v devátém až jedenáctém vagónu metra
všichni cestující svorně močí
Bába nebába,frajer nefrajer
Revizor nerevizor,kleštičkář nekleštičkář
Autor Mrášnivor, 21.04.2008
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dyt ja uz jsem mrtvej
uz je to nekdo druhej
tvej hlinka

27.06.2008 13:21:00 | xsister

co to má jako být?? přišlo mi to jako slovní uloha..tady jich bylo tolik, pak tihle vystoupili, tihle pristoupili, kolik jich vlastne bylo??
ne, kdepak, tohle nepovažuji za báseň

22.04.2008 11:40:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí