Sousedky

Sousedky

Anotace: Podobnost s kýmkoliv čistě náhodná. Za chyby čehokoliv bych nejradši neručil.

SOUSEDKY
Některé sousedky jsou
jako dvě rozvědky.
Ač na to nevipadají,
slyší vše i to co lidé neříkají.
Pak informace šíří dál,
aby se každý soused bál.
Informace nevytvářejí
oni je jen přetvářejí.
Říkáte si to nic není,
omyl oni celou pravdu změní.
Pak říkaj že je nemá nikdo rád
a zas začnou"pracovat".
Autor Kouma, 22.04.2008
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí