***Kozlův song.***

***Kozlův song.***

Anotace: §;§ Textík §;§

Já podělím se s každým o svojí bídu žití
snad se hnulo něco ve mně,nechutná mi pití
neznám toho příčinu, v srdci velký bol
už se nikdy nezmažu, už nebudu na mol.

Rum Tuzemský pochoutka, výživa i lék
okno či skříň výkladní, je toho následek
motejlici, škytavku, někdy taky nevolnost
mívá občas každý z nás, kdo má k pití náklonnost.

R)
Pívo, víno hrdlem prolejvej
a kořalu všeho druhu nezanedbávej
zanedbaný pití problémů hned fůra
však všeho jenom do času pak odvykací kůra.

Až zůstanou jen vzpomínky, jak za mlada jsi lil
tabla holek různejch,cos nikdy nezbalil
až zkane slza po líci a v duši splín jen zbývá
však žil jsi rád tak jak jsi žil, kdo ještě může zpívá.

R)
Pívo,víno ***
Autor Báček, 22.07.2005
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí