Řezník

Řezník

Anotace: Jak se dělá guláš.

Mám známého řezníka,
každý pes před ním utíká .
Ač vipadá jako lidumil,
kde vzal maso se mi nechlubil.
Od něj maso berou jen restaurace.
Za padíka jedno kilo,
komu by se to nelíbilo.
Kuchaři se stím nepárají,
do guláše to klidně dají.
Lidé ti to rádi zbaští,
že je to sladké je nepraští.
I radní jsou spokojeni,
toulavých psů už tolik není
A co na to hygiena?
Ta je hodně vytížena.
Když však navštíví restaurace
neobjeví se guláš na place.
Potom se však prodává dál,
kuchař už várku přidělal
Autor Kouma, 22.04.2008
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to zrovna nejsem ,jen zpracovavam co sem slysel.

26.04.2008 12:06:00 | Kouma

Ze by od fochu, hochu?

22.04.2008 15:07:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí