chvíľa

chvíľa

Anotace: ---

Končekmi pocitov zachytím cvengot
rozbitého skla
šero v chodbách odnikiaľ a nikam
a krik telefónu postaveného na holej dlážke

pochovám pohyb- nechajte ma! chcem chvíľu
(iba pre seba)
a nedívajte sa tak pohŕdavo!
som dnes večer ako voda... hlboká

tak koľkokrát tu ešte taká budem?
v tenučkých šatách uzimená
zvoniť na zvonček a potom utekať
pred svetlom chýbajúcim do mojej skladačky
Autor sophia92, 22.04.2008
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, Petbab, Dota Slunská, vodnař, hanele m., Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V tej hlbokej vode
Načriem sa do seba
Skús vnímať tie lode
Začnem vnímať Teba...

05.05.2008 14:12:00 | džemo

ako voda hlboká.. bublinky okolo stúpajú k hladine

30.04.2008 07:37:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí