Tajemný přelude

Tajemný přelude

Anotace: ...kdyby tebe nebylo... :)

Přelude!
Ó, ty tajemný přelude,
lístku mé touhy!

Jsi pouhý
zlomek jedné vteřiny,
co se nebude
opakovat.

Přelude!
Ó, ty tajemný přelude,
s hříchem i bez viny!

Jsi smíchem čepele,
když si vesele
lebedí
v lidském srdci.
Autor Anjobi., 22.04.2008
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: elfkan, CorrimsonTom, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už od toho začátku to mile zní!
Je to výrazně krásná poezie.
Je hodně líbivá a chytí čtenáře,
je poezií jemnou a nenásilnou.
Je poezií moudrou a něžnou.

22.04.2008 21:30:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí