doteky myšlenek

doteky myšlenek

Anotace: spíš taková myšlenka nad kávou..

Mráz svírá mou duši, když mé tělo hoří
Ničí mé uši i ten kdo nic nevysloví
Jsem blátem bez špíny a špína bez vody
Umírám mlčky a taky se slovy

Bouře mých pocitů přihání obláčky
Bez trochy doteků já peču koláčky
Koláčky nálady, dortíky vzteku
Rohlíčky pro lásku … bez doteku…
...věř mi!

Kolotoč myšlenek honí mou hlavu
Fontána vzpomínek vytekla v davu
Řetízek od tebe kazí mi očka
Asi bude lepší na tebe se nedívat!

…Ale já si nemohu pomoci!!!
Autor vojta petr, 23.04.2008
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí