Nebudeme moct být spolu

Nebudeme moct být spolu

Anotace: píseň

1.sloka
Když tě vidím, jsem tak šťastná
Jsi tak něžný, milý a hodný
Brečím, když tě vidím s jinou
Ubližuješ mi, ale ty to nevíš
Nevíš že existuju
Miluju tě lásko, chci tě!

Ref:
Ty jsi hvězda, megastar
Nikdy nebudeme moct být spolu
Uvnitř si tak krásný, tak chápavý
Nikdy nebudeme
moct být spolu, být spolu, být spolu

2.sloka
Máš okolo sebe spoustu holek
A já se tam mezi nima ztrácím
Šílí po tobě,
omdlévají, když tě vidí
Ale já taková nejsem
Ano šílím po tobě,
ale trochu jinak než ty ostatní
Neomdlévám, když tě vidím,
Protože, když tě vidím,
tak se mi tají dech a cítím se šťastně

Ref:
Ty jsi hvězda, megastar
Nikdy nebudeme moct být spolu
Uvnitř jsi tak krásný, tak chápavý
Nikdy nebudeme
moct být spolu, být spolu, být spolu…
Autor Lůca Kaulitz, 23.04.2008
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí