Zkus dokázat

Zkus dokázat

Anotace: ..

Zkus dokázat moři,
že není nekonečné
a přeplav ho.
Zkus dokázat větru,
že není rychlejší
a poraž ho.
Zkus dokázat slunci,
že touha není spalující
a podívej se mu do tváře.
Zkus dokázat noci,
že temnota není tmou
a projdi ji.
Zkus dokázat pocitům,
že tě netrápí
a vyhýbej se jim.
Zkus dokázat samotě,
že není jediná
a povídej si s ní.
Tak zkus dokázat té dívce,
že to co cítí není smutek
a rozesměj ji..
Autor frida, 24.04.2008
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Monsignore, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je někdy moc těžké.

24.04.2008 18:28:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí