Svítilo tam

Svítilo tam

Anotace: Svítilo tam slunce...Teď... Není to úplně báseň.Prostě něco co cítím.

Stavíme barikádu. Spolu.
Každý sám. Nevelká. Přiznám se.
Konečně. Chci tu hru.
S tebou hrát. Dneska.
Vzala jsem cihlu.
Naprosto odhodlaně.
Dala jsem ji k těm ostatním.
Nebo. Mrskla jsem ji.
Po tobě. Co zbylo.
Zadupala do země. Zítra.
Ji vezmu. Bez hněvu.
Každý den. Jednu.
Někdy dvě. Natahuju ruku.
Prázdno. Chlad. Zeď.
Roste tam. Nechci.
Stavíme.
Rozebereme ji?
Až to nepůjde.
Autor Žandidlo, 24.04.2008
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí