Zavažu svět šíleneckou stuhou... jen aby?!

Zavažu svět šíleneckou stuhou... jen aby?!

Anotace: Hrabe mi dokonale mě hradlo zda se že začínám dosahovat svejch cejlů

Slina se pomalu houpe a usrkává
Vlasy nevidí a usínají
S raním potem se prostrčím
Vlastní rukou

A budu sebe uspávat
Mlčení
Usínám

Prohledávám staré skříně
A někdo křičí
Nemůžu
Jen házím rukama

Odpočívám
V sedle
A nohy neumějí kývat

Přežívám
přehazuju štětce

zase
je šedivo...
Autor DIDADA, 24.04.2008
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí