Mrazí to...

Mrazí to...

Anotace: Nic tolik nemrazí jako samota...

Když dohořívá v srdci cit,
když už jej nelze zapálit,
když spadá láska jako listí,
udělá místo nenávisti.

Srdce se sevře bolestí,
strach samoty je předzvěstí.
Cítíš se prázdná, zhrzená,
zebou tě holá ramena.

Stočíš se v koutě do klubíčka,
polštářem stíráš slzy z líčka.
Snažíš se zahřát, zadýchat,
naději v hrudi rozdmýchat…

Jak temné stíny mezi stromy,
jak studna, která vlhkem voní.
Tak samota tě uvězní
v ledovém pustém neštěstí…

Beznaděj v duši rychle klíčí,
v hlavě bezpočet hlasů křičí…
A jen tvůj vlastní poroučí -
Takhle to přeci neskončí!
Autor Jabba_Hutt, 24.04.2008
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: TetaKazi, hanele m., čertíček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

já tip dávám ráda - páč kdo píše skvělou humornou prózu a pak si takhle hezky oddechově uváže pár rýmů, tak si tip zaslouží
:o)

25.04.2008 15:45:00 | hanele m.

Není to nejhorší,ale přesto tip nedávám, protože si myslím, že máš na víc...

25.04.2008 10:29:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí