Pro Terinku!..

Pro Terinku!..

Anotace: Jen tobě :)

Vždycky jsem jen o smutných věcech psala,
svůj vztek jsem si tím vylívala.
Teď se pokouším napsat básničku veselou,
ale mám pocit že všechny hezký slova co mě napadnou odplujou..
Vůbec nevím co mám psát,
tak se to pokouším obkecat.
Vlastně chtěla jsem vyjádřit radost svou,
ale nejde to,jsem jak zahalená tmou.
Nenapadají mě žádná slova veselá,
jsem jako bych oněměla.
Rýmy umím psát jen když mám špatnou náladu,
chtěla bych najít truhlu plnou pokladů.
Nemyslím však drahokami,ani špekrky,ani peníze..
ale obyčejné lidské city,lásku,radost,soucit..
prostě vše co nám dává dobrý pocit.
Byla jsem na mořském koníkovi,
tam jsem poznala skvělého človíčka,
slza stéká mi z podvíčka (když na tebe vzpomínám)..
Po tom človíčku se mi stýská moc,
bez toho človíčka je to jako by byla noc.
Čekám kdy zase bude krásný den,
kdy se naše duše najdou,..
a půjdem spolu ven.
Hrozně mi chybí tvoje rady ohledně různých věcí,
mám pocit že je ve mě snad sto klecí.
V každé kleci je buď světlo nebo tma,
jsem jak zazděná za zdma.
Ale pořád tu jsou hezký vzpomínky..
Je to vlastně to jediné co mi zbylo,
jakoby se něco pokazilo.
Můžu být vlastně šťastná,že ty vzpomínky mám,
ale já nejsem a volám..
chybíš mi tu,
nemám nikoho s kým bych si mohla upřímně promluvit,
chtěla bych se tolika lidem omluvit.
Pak si ale uvědomým že oni by měli udělat první krok,
protože to já za něma dolejzám každej rok!
Ale už DOST!
Vtírat se k nikomu nebudu,
jsem živá bytost a ne loutka osudu!
Zjistila jsem že můžu být super kámoška,
ale pro pár lidí jsem jen špinavá ponožka,
kterou můžou jen tak vyměnit,
nezbývá mi nic jiného než snít.
Snít o tom,že všechno dobrý bude zas,
o tom že uslyším tvůj hlas.
Jsi skvělej člověk,tak buď na sebe hrdá,
vzpomínám na všechny lidi z MK a smutek do mě bodá.
Vím,voláš mi,ale není to ono.
Povídat si z očí do očí,
to je to co mi schází,
přede mnou je snad sto hrází,
ale já to překonám,
vím že sílu na to v sobě mám!
Snad poznám někoho s tak dobrým srdíčkem jako máš ty,
vykašlu se na všechny pomsty co jsem plánovala,
jenom bych si tím ubližovala.
Tak znovu kašlu na lidi co mi za to nestojí.
Hlavní je,že jsi tu ty!

PS: Tím človíčkem jsi ty a neboj pokud bude na světě tohle přátelství,PETRKLÍČE NEUVADNOU!
Autor Janetee, 25.04.2008
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)))))) nemám slov! Slyším tu báseň zas a znova, a zdá se mi, že je čím dál krásnější :) Asi je to tím, že můžu být hrdá na to, že jsi psala zrovna o mě :)
děkuji zlati :*

26.04.2008 11:37:00 | Walentine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí