Veršované přání....

Veršované přání....

Anotace: Jsem už taková...že si píšu sama veršovaná přánička....Tohle je taky pro jednoho človička...

Zas přešel další rok a přibylo ti pár šedivých vlásků,
Možná vyplakal jsi pár slz, ale taky přijímal lásku.
Teď sedím tu a přemýšlím, co měla bych ti přát.
Co k narozeninám ,ti hochu zlatý jenom dát.

Většinou lidé přejí štěstí ,zdraví lásku.
A možná do postele krásku.

Co je to ale štěstí ?

Je to pár úsměvu, co dají ti, co tě mají rádi,
Je to pár hezkých slůvek od těch, co si říkají kamarádi.
Je to pár doteků a pohlazení,
co dá ti srdce, které slzy v úsměv změní.
Je to pohled na ty, jímž jsi život dal,
na děti, kterés vychoval.
Je to slunce, co tě budí každé ráno,
je to den, kdy žít je nám tu dáno.

Proto ti přeji milý hošíčku
na rtech vždy veselou písničku….

Míň práce a víc radosti,
vždyť život nejsou jenom starosti.

Přeji ti dalších nejmíň 20.805 štastných dnů
A stejný počet splněných snů..

Hezké narozeniny ti přeje
Autor Jana.Amálka, 25.04.2008
Přečteno 4250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí