Bachařská Rodinka

Bachařská Rodinka

Anotace: Malý bachař.

Můj tatínek bachař je
ten ty vězně morduje.
Má maminka bachařka
je to strašná kuchařka.
Můj dědeček bachař je
ten vám hubu rozbije.
Má babička bachařka
je to stará práskačka.
Můj bratr bachař je
ale jen drogy pašuje.
Já zatím jen studuji
na bachaře se bifluji.
Autor Kouma, 26.04.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Promiˇm, ale tohle ne-e...

26.04.2008 11:39:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí