Stydlivý člověk

Stydlivý člověk

Anotace: Stydlivý člověk nejsem já, ale jeden týpek co si myslí, že je král.

Jsem stydlivý člověk
v básních se utápím.
Přemýšlím koho dneska potopím.
Nejlépe nějákého básníka
co začíná psát
na toho si zasednu
toho budu štvát.
Normálně bych se neodvážil
říct tomu člověku slovo.
Tady sem však na internetu
a mám tu dobré renomé.
Ten člověk zmizí
už si ani neškrtne.
Na tomhle serveru
udělám mu peklo
abych měl dobrý pocit
a všechno ve mě kvetlo.
Autor Kouma, 26.04.2008
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžko říct, jestli chválit za upřímnost, nebo posuzovat tvůj charakter:/

26.04.2008 12:16:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí