Smrt a zrada spývaji v jedno

Smrt a zrada spývaji v jedno

Anotace: o zrade v srdci

Smrt a zrada splývají v jedno

Maminka dítěti pláče do dlaní
Ono se jenom tiše uklání.
Dítě se maminky ptalo,
Co se vlastně stalo.

Maminka mu odpoví,
Že jemu to nepoví,
Že tatínek ji dělá starosti
A ne radosti.

Tatínek zradil maminku
Dítě pláče chvilinku.
Maminka brečí stále brečí,
Dítě se jí dívá do očí.

Maminka neví co dělat má,
Dítě se na to tiše ptá.
Maminka probodla srdce své,
Zrada teče v krvi tvé.
Autor Emilinkaka, 26.04.2008
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no neni to rytmicky spatne,ale to je tak jedine, co bych na teto basni mohla pochvalit..bohuzel :-(

26.04.2008 14:47:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí