Nejkrásnější den

Nejkrásnější den

Anotace: K!LFmslkgnv ngui

Radostné výkiky
vzhůru nohama,
vplují jen do dálky, co stojí za náma.

Nejkratší myšlenka
své konečné síly.
Vytratí hustotu, zbaví mě víry.

Schoulená do světa,
kde pokročili.
Do světa z červené plastelíny.

Fosforu chybí mu,
cena tak klesla,
proč pak mít důvod se probudit ze sna.

Nejlepší zážitek v zrcadle dějin
vkloubí se do duše,
kde zdivo je zšedlé,
nechci si kupovat kabáty levné.

Souzený z činů svých -
potrestán.

Ač rozsudek krutý je,
šťasten být mohu.
Nebudu za to však děkovat Bohu.

Střízlivá odpověď
hustotu sílí -
všechno lze pouze se silnou vůlí.

Neříkám bojte se,
ale jsem rád,
že v hlavě jsem tímto si vytvořil řád.
Autor pigeon, 26.04.2008
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí