Samotná

Samotná

Anotace: ...

Už jsem zase sama.
Bolí mě ta rána!
Proč ho mám pořád ráda?
Vždyť ukázal mi záda!

Nemohu zapomenout!
Snažím se prominout.
Vrať se mi lásko zpět
nebo se mi zhroutí svět!

Mezi námi stojí teď
Nepřekonatelně velká zeď!
Jak se s tím vyrovnat mám?
Proč štěstí nepřálo nám?

Miluji tě víc než život svůj.
Bohužel nikdy nebudeš zas můj!
Už chci svému trápení konec dát!
Nechám si o Tobě naposledy zdát.

Jenže nebude to tak snadné!
Hledání klidu je moc marné.
Zapomenout na Tebe nejde!
Kdy už mě ta láska přejde?
Autor luczinek, 27.04.2008
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí